torstai 20. marraskuuta 2008

Osta paketti. Saat koko sisällön!

Olen kyllästynyt alushousuihini. Ne ovat viimekevään muotia ja talvikin itse asiassa painaa päälle. Kävelen vaatekauppaan.
- Hyvää päivää. Alushousut?
- No päivää, päivää. Semmosta tarvittas. Katotaanpas. Meillä on tässä tämä aivan uusi pakettitarjous. Siinä saat Business Pack -alushousut kahdensadan tunnin käyttöajalla ja liitinkiin tulee joustovaraa 50 tuntia ja näihin voi pierasta sataviisikymmentä kertaa tuhnua ja 75 vähän räväkämpää laakia. Pesukoneessa ne voi käyttää joka päivä rajoituksetta ja kuivattaa voi ulkona. Tai sitten kuivausrummussa. Sehän on kiva näin talvella. Ja sehän tekee sitten yhteensä 49,80 euroa. Tuntuuko, että tuo ois semmoinen sopiva? Ja loppulunastushinta sitten sopimusajan päätyttyä ois vain 4,90.

- Tai sitten meiltä löytyy tämmöinen Custom-pakettitarjous, jossa kolmellakympillä saat uudet kalsarit, liitingin siihen auki jo varmaan aivan samana iltana tai viimeistään kahden päivän kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta. Siinä ei kyllä oo tuota pierujuttua eli joudut nyt sitten pidättelemään tai vähän laskemaan resoria, mutta pesut ja kuivaukset menevät ihan tuon Business Packin mukaisesti. Näillä saa sitten vielä veloituksetta liputtaa juhlapäivinä aivan vaikka naapuriin päin ihan sopimuksen mukaan, että oisko tämä sitten sulle parempi.

Tekisi mieli tehdä puhelinoperaattorin kanssa sellainen sopimus, että maksaisin vain ne puhutut minuutit ja ne lähetetyt tekstiviestit, mutta eipä löydy sellaista helpolla. Sama siis ostaa alushousut. Kahdet samassa paketissa. Ja maksat vain kolmet.

Ei kommentteja: