perjantai 14. marraskuuta 2008

Lukkorenkaasta kehkeytyi yhdistys

Torstain treeneissä 13.11.2008 Lukkorengas päätti järjestäytyä rekisteröidyksi yhdistykseksi ihan mukavuussyistä.

Lukkorenkaasta on kehittymässä paitsi todella hyvä coverbändi myös yhdistys, josta saattaa olla hyötyä ja huvia monelle muullekin musiikinystävälle kuin vain meille itsellemme. Olemmehan me kuitenkin jokainen tahollamme aktiivisia ihmisiä ja monissa jutuissa mukana.

Ainasojan Seppo johti vuosikausia Suomen Sairaankuljetusliittoa ja tuntee yhden jos toisenkin merkittävän ihmisen ympäri Suomen maan. Savikon Ari-Pekka ja Vesa-Matti muodostavat isäpoika-kombinaation ja myös toimivan logistiikkaketjun eli bussi tai pienempi auto järjestyy keikalle. Solisti Pasi Niemi on uusi tulokas, mutta hämmästyttää varmasti vielä monen kuulijan. Muusta osaamisesta ei tähän mennessä ole tietoja, mutta ehkä salat ja erikoisosaamiset paljastuvat. Ja minä taas mainosmiehenä saan keikkoja ja tarvittavaa julkisuutta, kun en muutenkaan osaa pitää suutani kiinni.

Lukkorengas ja Goodies-tytöt Tuuli ja Heini ovat keikalla 28.11. Puustellissa ja 5.12. Night Club 46:ssa. Goodieseihin voitte tutustua myös heidän omilla sivuillaan

www.goodiesweb.com

Käykääpäs tutustumassa. Nelikutosen keikalle tulevat myös jokilaaksojen harrikkaharrastajat pikkujoulua pitämään, joten elämää ja elektroniikkaa on kasapäin luvassa ja toiveissa.

Ei kommentteja: