sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Unelmoisinko sukkahousuista

Eikö sinulle mikään riitä? Eikö sinulla jo ole tarpeeksi? Mitä sinä vielä tahdot? Kun mies unelmoi jostakin uudesta asiasta, hänellä on paitsi unelma myös tavoite. Useimmiten mies myös laittaa tavoitteelleen aikataulun, mutta se on kuitenkin unelmaa joustavampi. Ja kun mies on päässyt tavoitteeseensa, tehnyt unelmansa toteen, tulee lyhyt, mutta hyvin intensiivinen vaihe, jolloin miehellä ei ole yhtäkään uutta unelmaa. Tuo muutaman tunnin, päivän, viikon tai joissakin harvoissa tapauksissa jopa kuukausien mittainen aika on onnellista unelman täyttymystä - kuin tuoretta rakkautta intohimoineen. Tuona aikana mies ajattelee: "Se on täytetty!"
Olen kuullut miehen lupaavan pyhästi olla pelaamatta koskaan golfia. Onhan hänestä maailman turhinta touhua kävellä päiväkaudet pienen ja kovan pallosen perässä nurmikolla, mutta jo muutaman ohi kiitäneen tuokion jälkeen tuo samainen mies selaa golfkuvastoja ja surffailee greenisivustoilla imemässä itseensä tuota vihreitten nurmien ja vesiesteiden ja hiekkabunkkereiden herrasmiespeliä kuin narkomaani kokaiinia sieraimiinsa. Unelma on iskenyt rauhallista miestä selkään kuin ryökäle puukkoineen.
Naivoni heitti retorisena kysymyksenä pyykkikoria lajitellessaan, monetko sukkahousut ihminen oikein tarvitsee. Vaikkei kysymykseen vastausta odotettukaan, sanoin kuitenkin pärjänneeni kokonaisen elämäni ilman yksiäkään sukkahousuja. Nytpä odotan sitten jännityksellä, milloin minuun iskee unelma sukkahousuista. Kyllä niitä mielelläni naisen päällä katselen ja ovat jotkut kuviosukkahousut jopa varsin seksikkäitäkin. Mutta itselleni en niitä toistaiseksi ole omaan käyttöön unelmoinut. Mutta niinkuin aina, unelma iskee takaapäin juuri silloin, kun jotain vähiten kuvittelee unelmoivansa. Hattu päähän siis pakkasilla, jottei pää palellu;-)

Ei kommentteja: