keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Modernein puhelin ja paras sauna

Lienet samaa mieltä kanssani, että jos miehellä ei ole hemmetin hyvää saunaa ja maailman parasta puhelinta, ei mies ole mistään kotoisin. Toisaalta kunnon mies ei tarvitse kuin pallon ja kaverin tullakseen onnelliseksi. Joskus tuohon täydelliseen onneen tarvitaan myös polttomoottori, mutta se alkaa jo olla hifistelyä.
Kun istutaan uudessa, ennen kylpemättömässä saunassa, on tapana kehua löylyä ja lauteita ja kiuasta ja ilmanvaihtoa ja...saunan omistajaa. Koko ajan jokainen saunaan liittyvä kehu on samalla kehu saunan omistajalle: "Vittu sä oot hyvä jätkä."
Modernein puhelin on tietokeskus, joka ei jätä ketään kylmäksi saati pulaan. Puhelimella voi lähettää postia ja lukea lehdet, katsoa telkkaria ja kuunnella musiikkia ja soittaa tai vastaanottaa tärkeitä puheluja. Tä?
Tänäkin päivänä olen soittanut kohta kymmeneen tuollaiseen huippumoderniin puhelimeen eikä kukaan niihin vastaa. Missä ne oikein soivat? Missä raikaa räväkkä rock´n roll, missä helisee hempeästi Nokian kulkunen? On aivan sama kuin he olisivat pyytäneet minut vieraakseen saunomaan ja jättäneet saunan lämmittämättä. Paska sauna, sanon minä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ei varmasti oo...puhelin!! se on ehdottomasti äly
puhelin!!!

Unknown kirjoitti...

eikö se mee jakeluun?????????????????......................................................................??????????????????????????????????????????????????........................v1ttu