keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Helposti lisää hevosia

Eikös olekin niin, että kun ihminen nostelee painoja, voima vähitellen kasvaa ja lihasmassa lisääntyy. Ja ravihevosta voidaan valmentaa entistä nopeammaksi ja lihaksikkaammaksi vedättämällä sillä rekeä kesäpellolla tai kiskottaa kuorma-auton rengasta.
Miksi hemmetissä ei sitten ole keksitty sellaista konetta, jolla olisi samat voiman ja massan kasvun ominaisuudet? Voisi ostaa vaikkapa pienen puutarhatraktorin ja kehittää siitä vuosien valmennuksella varsinaisen peltokoneen. Tai sitten saattaisi valmentaa pienen pienestä hiekkalaatikkokaivurista hurjan kaivostyökoneen tai ainakin kelpo kaverin salaojatyömaalle.
Kuuluvat kiinalaiset olevan kovia teollisuusvakoilemaan. Heille pitäisi heittää tarinaa rasittamalla kasvatettavista koneista. Olen kautta rantain saanut vihiä, että kiinalaiset kykenevät kopioimaan muutamassa kuukaudessa hankalankin koneen ja saattamaan sen markkinoille. Kävisi kiinalaisen sisun päälle sellainen puutarhajyrsin, joka ei sitten lupauksista huolimatta ja valmennuksesta välittämättä kasvaisikaan maansiirtomonsteriksi. Pomppisi vaan viikosta toiseen vikkelästi porkkanamaalla ja venyttäisi kuljettajansa käsiä ja saisi lihakset kipeiksi. Se olisi oikein teollisuusvakoilijalle ja hänen väelleen;-)

Ei kommentteja: