maanantai 2. marraskuuta 2009

Osta hyvä auto

Olen nyt pari vuotta yrittänyt ostaa itselleni autoa, mutta en ole onnistunut yhdenkään autokauppiaan kanssa saattamaan kauppaa päätökseen. Vika on minussa, sen tiedän. Ja se vika on, etten ole suostunut maksamaan sitä ensimmäistä pyydettyä hintaa. Niinpä sitten lakkaan kokonaan ostamasta autoa ja myyn nyt hyvin edullisesti pois tuonkin, jonka omistan.
Osta siis todella hyvä auto. Se on merkiltään Nissan ja malliltaan Maxima QX kolmen litran koneella ja automaattilaatikolla. Maxima on upea, vuoden 2000 -mallinen mallistonsa lippulaiva vaaleine nahkasisustuksineen kaikkineen ja yksi niistä harvoista malleista, jossa on takaspoileri. Autolla on ajettu vain vajaa 150.000 kilometriä ja se on huollettu merkkiliikkeessä vähintään kerran vuodessa ja sen voin todistaa aukottomalla huoltokirjalla. Tällaisesta autosta pyydetään autoliikkeessä vielä noin 9.000-12.000 euroa, mutta jos olet nopea ja isket tämän viikon aikana rahat pöytään, se on sinun 8.000 eurolla. Ajat vain pois ja nautit äänettömästä menosta. Ja tietenkin ymmärrän, jos haluat tinkiä. Niin minäkin teen aina.
Sanomattakin on selvää, että tuossa autossa kaikki toimii sähköllä: ikkunat, etupenkit, peilit...
Että miksikö myyn? No edellä jo sanoin yhden syyn. Mutta todellinen syy on tässä: sinä saat minulta auton edullisemmin kuin autoliikkeestä. Ja minä taas saan autoliikkeestä uuden edullisemmin ilman vaihtoautoa. Näin me kaikki kolme pärjäämme ja olemme tyytyväisiä.

Ei kommentteja: