keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Feislifteriä ja aspiriinia

Naistenlehtien sivuille on liimapisteellä kiinnitettynä milloin mitäkin rasvanäytettä: pehmikettä, nostinrasvaa, kiristysvoidetta, kuorintageeliä, antiagea... Olen lukenut lehdet, olen irrottanut näytepussit, auki repinyt ja kaiken kokeillut. Hyviä tuotteita ja hintansa väärtti - kaupanpäälliset.
Miestenlehdet voisivat ottaa naistenlehdiltä oppia. Sivuilla voisi olla näytteitä...vaikka mistä elämän alalta.
Tuo asia ei nyt jaksa enempää innostaa. Mutta nuo nimitykset, kategoriat kyllä innostavat. Naistenlehdet ovat siis naistenlehtiä ja tavallaan yleisaikakauslehtiä, koska niissä on asiaa ihan kaikilta elämänaloilta. Miestenlehdet taas ovat pelkästään miestenlehtiä, koska niissä on asiaa vaan naisista. Tai ei ehkä asiaakaan, mutta aivan kelpo kuvia. Oikeat miestenlehdet eivät ole miestenlehtiä, vaan erikoisaikakauslehtiä. Niissä taas puhutaan yleisaikakauslehdistä poiketen vain koneista ja laitteista, mutta ei ollenkaan naisista. Yleisaikakauslehdet kuten Apu ja Seura ja Seiska ovat taas juorulehtiä, ja juorulehdet iltapäivälehtiä. Ne taas eivät ole aikakauslehtiä, koska ne ilmestyvät joka päivä. Erikoisaikakauslehtien joukossa on kuitenkin sitten sekä miesten- että naistenlehtiä, vaikkapa TM, VM, Käsityölehti.
Mutta jos siis haluan kasvonkohotuksen, minun pitää ostaa pelkästään naistenlehtiä. On se kyllä hemmetin epäreilua. Ja jos haluan aspiriinia, minun pitää lukea naistenlehtiä, koska apteekin lehtihyllyssä ei ole lainkaan miestenlehtiä. On se kyllä hemmetin epäreilua sekin.

Ei kommentteja: