keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Pohjois-Korea muutti Pohjanmaalle

Kerrotaan, että Pohjois-Korea on päässyt viimeinkin sopimukseen lähimmän liittolaisensa, Amerikan Yhdysvaltojen kanssa ja sanoo jättävänsä Etelä-Korean ja muut lähinaapurinsa rauhaan ja muuttavansa Pohjois-Pohjanmaalle Suomeen. Tuo tieto on sikäli väärä, että maa onkin kaikessa hiljaisuudessa öitten pimeinä tunteina jo muuttanut tänne. Lukekaa vaikka lehdistä.
Peruspalvelukuntayhtymä Kalliolla menee hyvin, vaikka lääkärit irtisanoutuvat joukolla. Johtaja aikoo palkata uudet erikoislääkärit tilalle ja haku on jo käynnissä. Samaan aikaan uutisoidaan muussa valtakunnassa, miten vaikea erikoislääkäritilanne on eikä näitä tahdo saada mihinkään millään.
Niva-Kaijan yläaste on läpeensä homeessa ja asia on tutkittu perinpohjin. Tutkimustuloksia ei kuitenkaan kerrota kenellekään, vaan päätetään kaikessa hiljaisuudessa olla ihan hiljaa. Mutta kuitenkin menee hyvin.
Tähän avoimmuuteen ja erinomaisuuteen on tultu pitkän demokratian tien kautta: kaikki saavat päättää, että valitaan yksi, joka päättää. Ja jos tukala paikka tulee, päätetään mennä jonnekin muualle siksi aikaa, että pöly ehtii laskeutua, hankalat ihmiset irtisanoutua, heikoimmat kuolla.
Kerrotaan muuten Kallion johtajan lyöneen yhdeksäntoista reikää yhdellä golflyönnillä. Olisi kuulemma tullut kaksikinkymmentä, mutta viimeistä reikää ei ollut pystytty kaivertamaan, kun oli tullut kallio vastaan.

Ei kommentteja: