keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kahden esimerkin kaveri

Sattuipa vähän aikaa sitten ikävä tapaus. Tuttavani oli kävelemässä aamupimeällä tiellä ja joutui mopon yliajamaksi. Ja niinkuin nykyisin on tapana, ei mopopoika jäänyt sen enempää jälkiään selvittämään, vaan kaasutteli karkuun kuin... Niin. En oikein keksi mitään niin raukkaa asiaa tai oliota maan päällä, johon tuota vastuunpakoa ja toisen ihmisen terveydestä ja hengestä piittaamattomuutta voisi verrata.
Mutta sattuipa sitten niinkin, että muuan nuori mies (no tuskin mikään mies kuitenkaan, mikä lie räkänokka) kirjoitti facebook-sivuilleen leuhkan tarinan, miten oli ajanut aamusella jonkun mummon päälle pimeässä. Loppu on varsin helppo arvata. Tieto kulki osoitteesta toiseen ja muutaman minuutin kuluttua niin tekonen kuin tekijäkin olivat sekä alle jääneen "mummon" että myös poliisin tiedossa.
Mitä liikkuu tuollaisten ihmisten päässä? Hiiriä? Torakoita? Kusta? Koneöljyä? Tuollaisten ihmisten päässä ei vain yksinkertaisesti liiku mitään. Ei sielä voi olla mitään. Kahden esimerkin kaverilla pää on tyhjä: karkuun ja feispuukkiin. Ehhehhehhehhehhehhehhehehhhehhehhehhehhhehhehhhehhehhhehhheheehhhehhhehhehhhehhhehhhehhehhehhehhhehhehhehhehehhehehhehe...

Ei kommentteja: