maanantai 18. lokakuuta 2010

Sus siunakkoo

Ostin uuden veneen. Soitanpas kirkkoherranvirastoon.
- Terve. Ostin uuden veneen ja haluaisin, että joku pappi sieltä teiltä kävis sen siunaamassa käyttöön.
- Hyvin mukava ajatus. Sopiiko, että siunaamme veneen ensi lauantaina, kun on luvannut niin kaunista veneilysäätäkin.
Rakensin talon. Olisi varsin mukava siunata koti perinteisin menoin. Soitanpas kirkkoherranvirastoon.
- Terve. Me kun rakennettiin uusi koti, tuli mieleen, että voitaisiin siunata se. Kaveritkin ovat tuosta ideasta aivan innoissaan.
- Onpas hauskaa, että soitit. Seurakunta on juuri näitä arjen juhlia varten. Mitä sunnuntaita olet ajatellut?
Tein osamaksusopimuksen moottoripyörästä. Kallis oli kehveli ja monet sanovat sitä turvattomaksi vehkeeksi. Se kannattaisi varmaan siunata nielemään asfalttia turvallisin kilometrein. Soitanpas kirkkoherranvirastoon.
- Moi. Totanoinnii mulla ois tommonen harrikka tossa pihassa ja tuntuis mahtavalta, jos se siunattais kulkemaan oikein virallisesti noin niinku afalttia nielemään. Että ois niinku jotenki turvallisempaa sellanen tiätsä.
- Meidän papit käyvät siunaamassa kyllä monenlaisia asioita: moottoripyöriä, traktoreita, koteja...Eikös me teilläkin käyty koti ja vene siunaamassa? Voi voi on siunattu kesämökkejä ja kerran...hehhehhe...yksi kaivinkonekin, mutta se kyllä sitten varastettiin ja vietiin kai jonnekin Latviaan. Mutta eikös ne sielläkin kuitenkin ole luterilaisia, että sikäli.
Olen karski mies ja hyvissä tienesteissä. Ostelen kaikenlaista siunattavaa. Mutta nyt olen löytänyt elämääni uuden suunnan ja taidan vähän hillitä kulutusta ja säästää vähän luontoa siinä samassa. Katsos se hiilijalanjälki. Tapasin mukavan kaverin ja olen ajatellut virallistaa suhteemme oikein kirkossa. Hehehhe. Semmoista homojen hommaahan se on noin niinkuin miesten kesken. Soitanpas siis kirkkoherranvirastoon.
- Morjens taas, minä täällä terve. Kuule ku nyt ois niin, että minä oon löytäny oikein mukavan elämänkumppanin ja tekis mieli mennä tuon Hepun kans naimisiin. Voisko sielä seurakunnasta joku tulla siunaamaan meidän liiton. Ois niinku mukavampaa.
- Tä? Ei täällä kuulkaa homoja siunata. Tämä on kirkko.
Ai jaa. Sus siunakkoo. Lähdenpäs tästä sitten veneilemään. Näin poikamiehenä on helppo seilailla oman mielen mukaan.

1 kommentti:

vipen vaellus kirjoitti...

Katoppa kälämiä ku osuit naulan kantaan. Jos homot kielletään, niin vaadin Raamatun muidenkin kohtien sanatarkkaa noudattamista.

t. Visa, vitunkestävä hetero