maanantai 14. toukokuuta 2012

Teini vie kaikki naiset

Pojan kaverit kiusasivat seitsenvuotiasta ystäväänsä, kun tämä leikki niin paljon tyttöjen kanssa. Pojalla oli kuitenkin kavereille synkkä ennuste jo valmiina: "Kiusatkaa vaan. Mutta minäpä vien teini-ikäisenä teiltä kaikki naiset."

Minulla on ilo tuntea tuo laulajapoika jo uransa alkutaipaleella. Hän on niitä harvoja tuntemiani ihmisiä, joka uskoo aidosti itseensä ja mahdollisuuksiinsa eikä suostu häviämään ennen kilpailua saati kilpailun jälkeen.  Lauloipa tuo nuorimies omin korvin kuulteni jo muuan ikäisensä tyttären sydämeen niin voimallisesti, että tuo tyttönen oli kotimatkalla kysynyt äidiltään: "Mitähän se laulaja musta oikein ajatteli?"

Pojan perheen uusi naapuri on rakentamassa taloa, ja naapurissa on suurin piirtein pojan ikäisiä tyttölapsia. Tontilla on vasta sora ajettuna, mutta kävipä laulaja jo tutkimassa talon pohjaa. Kun isä kysyi, mitä hän niin tarkasti oli naapurin pihalla silmäillyt, vastasi poika: "Kävin selvittämässä tyttöjen huoneiden paikat."  Hmmm. Taitaapa totta vie tuon Tatu-pojan tovereilla olla teininä pula tyttösistä. ;-)



Ei kommentteja: