torstai 29. lokakuuta 2015

Italialainen ulsteri

Minulla on suuri ilo ilmoittaa, että toinen kirjani, Italialainen ulsteri ilmestyy nyt lokakuussa. Ennen kuin se tulee kirjakauppoihin, sen voi tilata ennakkoon

http://www.bookcover.fi/verkkokirjakauppa/kirjakategoriat/historia/view/productdetails/virtuemart_product_id/7/virtuemart_category_id/2.html

Lue se. Et menetä siinä mitään, mutta saat elää monta vuotta poikien, kossien elämää. Se ei ole mitään viatonta veikistelyä, vaan täynnä tapahtumia ja tunteita, sydämen lyöntejä, seikkailua, vääryyttä lapsuutta kohtaan, lapsenmielistä oikeuden hakemista, seksuaalisuuden etsimistä ja löytämistä.

Lue Italialainen ulsteri. Vihellä Jerikon muureja, kulje tuokio kertojan parhaan ystävän, Raisan rinnalla, kääriydy sarkapeittoon kylminä öinä. Unelmoi. Unelma voi olla oma sirkus tai vaikka lämmin takki, Italialainen ulsteri.

Lapsi on aina vain lapsi. Mitä aikuiset heille ikinä tekevätkään, miten he lapsia kohtelevatkaan, he tekevät sen ikuisiksi ajoiksi. Lapsuus loppuu, mutta kokemukset kulkevat mukana koko ihmisen iän niin hyvässä kuin pahassakin. Lapsi on vain kerran lapsi.

Kirja ei saarnaa eikä hymistele. Pieni poika kertoo elämästään niin kuin poika vain pystyy mitään salaamatta, mitään kaunistelematta, mitään peittelemättä. Joka sana kannattaa uskoa, sillä pienet pojat eivät valehtele. Lue!




Ei kommentteja: